United  Kingdom

Unites States

Deutschland

France

Belgium

Polska

España

Portugal

Italia

România

  Magyarország

Finland

Croatia

Slovenia

Čechy

Slovensko

Latvija

Lietuva

Nederland

Россия

 Украина

 

Sverige

الدول الأخرى

Other countries

D'autres pays

 

 

Onze producten

BODYBUILDING - AFVALLEN - GEZONDHEID & BEAUTY - SEKSUALITEIT

Home    Contact   Affiliate

Partnerprogramma Cash In Pills biedt één van de hoogste provisies op de markt. Bovendien wordt aan webmasters een breed gamma aan webmaster tools beschikbaar gesteld. Daarom geniet dit programma continu een ongekende populariteit. Vanaf nu kan ook jij op de grote populariteit van dit affiliate programma geld verdienen. Plaats een referentie link of een cashinpills banner op je website en vind voor ons nieuwe partners. Je verdient 5% van de factuurbedragen (excl. verzendkosten) die gegenereerd worden door de klanten van de doorverwezen affiliates. Wij nodigen je graag uit om Cash In Pills te promoten

http://track.cashinpills.com/product/Vermittlungsprogramm/?pid=89&uid=2008

Besteed aandacht aan de taal handler op de site! (Top rechts)

Het affiliate programma CashInPills is een vorm van internetmarketing waarbij de affiliates geld verdienen voor hun bemiddeling bij de verkoop van de volgende producten:
bulletafslanktabletten
bulleterectiemiddelen
bulletferomonen
bulletsupplementen bodybuilding
bulleten veel meer.
Nee, je hoeft niets te betalen. Deelname aan ons partnerprogramma is volledig gratis.
Ja, iedereen kan partner worden van CashInPills.
Nee, je moet je alleen als partner van ons programma registreren en daar alle gegevens opgeven die wij bij elke inschrijving vereisen. Als je je registreert, accepteer je tegelijkertijd de algemene voorwaarden van ons affiliate programma CashInPills.
Om geld te gaan verdienen, download eerst het promotiemateriaal (banners, persartikelen etc.) van onze website en plaats deze reclame-uitingen op jouw websites. Jouw verdiensten hangen ervan af hoeveel klanten door jouw verwijzing op onze website gaan bestellen en voor welk bedrag.
Het is wel mogelijk om geld te verdienen zonder eigen website, maar dan moet je toch meer gaan kijken naar de creatieve manieren. Gebruikmaken van andermans websites of nieuwsbrieven behoort tot de mogelijkheden:
bulletinformatie/ links plaatsen op social media zoals Facebook en Twitter
bulletje eigen weblog beginnen waar je artikelen, afbeeldingen, video's kunt plaatsen
bulletadvertenties plaatsen op marktplaats, ebay en andere veilingsites
bulletactief zijn op fora
Alle commissiesaldo's worden op de 15de dag van elke maand uitbetaald als het minimum uitbetalingsbedrag van 50 EUR bereikt is.
Er kan worden uitbetaald vanaf een minimumbedrag van 50 EUR. Een uitbetaling kan worden uitgevoerd op meerdere manieren. Denk hierbij aan Paxum, WebMoney, cheque en elektronische overboeking.
Nee, wij hanteren geen geldigheidsduur. Het geld dat jij verdiend hebt, blijft op je account tot het bedrag uitbetaald wordt.
Als een van onze partners de Algemene Voorwaarden van ons affiliate programma niet respecteert, hebben wij het recht om de samenwerking met deze partner te beëindigen. Zijn account wordt geblokkeerd en hij kan geen uitbetalingen meer uitvoeren. Een van de inbreuken tegen onze Algemene Voorwaarden is het “spammen”.
Spam is een ongewenste reclame-uiting. Stuur GEEN mails met reclame van onze producten naar mensen die geen reclame van jou willen ontvangen. Stuur GEEN spam. Nooit. Spam is niet legaal, niet ethisch en vooral totaal niet effectief.
Jouw unieke partnerlinks kan je zelfstandig aanmaken via de pagina “Links en Creaties”. Daar vind je alle tools die je nodig hebt om onze producten te promoten zoals:
bulletlinks
bulletgeo-targeting banners (reclame die de gebruiker in zijn eigen taal ziet)
bulletpromotiemateriaal (banners, amateurfoto's, persberichten)
Een partnerlink is een speciale URL waarmee je bezoekers doorverwijst naar onze websites. Deze URL bevat je unieke partner-ID, dat door ons wordt gebruikt om alle activiteiten op te volgen en door te sturen naar je account, met inbegrip van commissies voor doorverwijzingen. De partnerlinks kan je terugvinden op de pagina “Links en Creacties”.
Met een campagne kan je de effectiviteit van je werk onderzoeken. Dankzij de toevoeging van een uniek element aan de link die je in de reclame (banner, textlink etc.) plaatst, kan je precies zien hoe veel personen via deze specifieke reclame-uiting op onze website terechtkwamen.
De commissie wordt aan jou toegekend op het moment dat het bestelde product naar de koper verstuurd wordt.
Ja. Je verdient 5% van de factuurbedragen (excl. verzendkosten) die gegenereerd worden door de klanten van de doorverwezen affiliates.
Ons privacybeleid staat niet toe dat persoonlijke informatie aan derden wordt verstrekt, tenzij dit wettelijk verplicht is. Wij verstrekken persoonlijke informatie van onze partners noch klanten.
Provisies gebruikelijk zijn 30%. Echter, er zijn producten met een hogere provisie.
Je behoudt wel je provisie als de klant van onze niet-tevreden-geld-terug-garantie gebruik maakt en het product (tijdens of na de kuur) naar ons terugstuurt. Uitzondering: Indien de klant voor levering onder rembours kiest en het pakket van de postbezorger niet aanneemt, dan wordt de commissie voor de betreffende bestelling wel teruggevorderd (charge back).
Ja, de provisie wordt wel berekend. Je moet het formulier vervolledigen ten laatste op het moment wanneer je het geld uit wilt betalen.

http://track.cashinpills.com/product/Vermittlungsprogramm/?pid=89&uid=2008

Besteed aandacht aan de taal handler op de site! (Top rechts)

 

 

 

 

 

 

 

Onze producten

BODYBUILDING - AFVALLEN - GEZONDHEID & BEAUTY - SEKSUALITEIT

Home    Contact   Affiliate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Copyright or other proprietary statement goes here.
 For problems or questions regarding this web contact netszolga@netszolga.hu