United  Kingdom

Unites States

Deutschland

France

Belgium

Polska

España

Portugal

Italia

România

  Magyarország

Finland

Croatia

Slovenia

Čechy

Slovensko

Latvija

Lietuva

Nederland

Россия

 Украина

 

Sverige

الدول الأخرى

Other countries

D'autres pays

 

 

Våra produkter

KROPPSBYGGNING - HÄLSA & SKÖNHET - BANTNING - SEXUELL PRESTATION -  ANDRA PRODUKTER

Home   Contact   Affiliate

Affiliate programmet CashInPills erbjuder en utav de högsta provisionsatserna på marknaden och en utvecklad uppsättning av verktyg för alla webbansvariga. Tack vare detta möts det med ett aldrig sviktande intresse.

Idag kan också du tjäna pengar på programmets växande popularitet - det enda som behövs är att du placerar en rekommendationslänk och på så sätt uppmanar en annan webbansvarig person och då kommer du erhålla en provision på 5% från försäljningen av partnern du rekommenderade programmet för.

Du är hjärtligt välkommen att befrämja CashInPills

http://track.cashinpills.com/product/Ajánlott-oldal/?pid=89&uid=2008

Affiliate programmet CashInPills är ett samarbetssystem som ger dig möjlighet att tjäna pengar på förmedling i försäljning av följande produkter:
bulletbantningsmedel,
bulletnaturliga potensmedel,
bulletferomoner,
bulletkosttillskott för kroppsbyggare,
bulletoch många mer.
Nej, du behöver inte betala någonting till oss eftersom medlemskapet i vårt Affiliate program är fullständigt kostnadsfritt.
Ja, vem som helst kan bli en Partner i CashInPills.
Nej, det är tillräckligt med att registrera sig som Partner i vårt Affiliate program och ange all nödvändig information som vi ber om. Registreringen i vårt program betyder att man har accepterat villkoren som presenteras på vår hemsida.
För att börja tjäna pengar behöver du ladda ner reklammaterial för våra produkter (banners, artiklar etc.) och placera dem på dina webbplatser. Dina inkomster kommer helt bero på hur många kunder kommer köpa vår produkt tack vare din rekommendation och på produkternas priser.
Det finns olika metoder att främja en produkt utan en egen webbsida:
bulletmed facebook och andra socialnätverk,
bulletskriva kommentarer på bloggar,
bulletgenom att skriva kommentarer på andras bloggar och olika forum,
bulletgenom viral marketing.
För att kunna utbetala sina ackumulerade tillgångar behöver man uppnå minimalbeloppet (i vårt system är det beloppet 50 EURo). Pengarna betalas den 15:e varje månad.
Provisionen betalas ut en gång per månad efter att man har uppnått gränsvärdet (50 EURo). Pengarna kommer du erhålla genom betalningssättet som du själv valde: med banköverföring, check, eller t ex Paxum, WebMoney eller epese.
Nej, det finns ingen tidsfrist. Dina inkomster som du lyckades samla in finns hela tiden på ditt konto och väntar på att bli utbetalda.
Ifall vi kommer konkludera överträdelser av våra programvillkor har vi rätt att avsluta samarbetet med den skyldige. I ett sådant fall kommer användarens konto spärras. Denna person kommer även förlora möjligheten att betala ut vinsten pga. beteendet som bryter mot samarbetsvillkoren. En förbjuden marknadsföringsmetod som bryter mot villkoren är tex. att spamma.
Spam, med andra ord skräppost, är oönskat reklamutskick, bedrägeriförsök eller utskick av datorvirus. Skicka ALDRIG e-post som främjar våra produkter till personer som inte har godkänt detta. Spamma INTE. På inga villkor. Spam är olagligt, oetiskt och är först och främst helt värdelöst när det gäller effektivitet.
Du kan själv skapa dina unika partnerlänkar i fliken Länkar och grafik. I denna flik finns alla verktyg som du kan använda för att effektivt främja våra produkter. Där hittar du t ex följande e-marknadsföringsverktyg:
bulletlänkar,
bulletbanners med alternativet geotargeting (d v s en banner med innehåll som anpassas automatiskt beroende på vilket land webbsidans besökare kommer ifrån),
bulletreklammaterial (banners, foton, artiklar).
Det är verkligen väldigt enkelt eftersom det enda man behöver göra är - välja den önskade produkten och om man vill ha en vanlig länk eller en banner och praktiskt taget är koden redo att bli placerad på webbsidan. Denna kod är nödvändig för att Affiliate programmet ska kunna identifiera korrekt varenda beställning som görs tack vare förmedling från din webbsajt och att på så sätt också alltid beräkna din provision. Koden hittar du i fliken Länkar.
Kampanjer är verktyg som används för att spåra effektiviteten av dina marknadsföringsbeslut. Tack vare att du lade till ett unikt, anpassat kodelement in i länken som du placerar någonstans (tex. i en reklam), kan du spåra och övervaka hur många personer du ledde till oss (med denna reklam, från din webbplats).
Provisionen beräknas vid punkten när vi skickar ut den beställda varan till kunden.
Ja – det finns även möjlighet att tjäna pengar genom att främja själva Affiliate programmet i sig. Provisionen i detta fall ligger på 5% från försäljningen som den partnern du rekommenderade programmet för samlade in.
Tyvärr inte, vår Privacy Policy låter oss inte tillgängliggöra andra Partners och Kundernas personuppgifter.
Provisionen beräknas från försäljningen av alla produkter som finns med i vårt Affiliate program. Provision uppgår vanligtvis till 30%. Det förekommer dock produkter med högre provision.
Även ifall kunden skulle utnyttja sin ångerrätt och returnera produkten med argumentet att denne inte är tillfredsställd med kurens effekter kommer provisionen inte tas bort från din aktuella kontostatus och din nästa utbetalning kommer inte minskas alls.

http://track.cashinpills.com/product/Ajánlott-oldal/?pid=89&uid=2008

Använd högtalaren (högst upp till höger)

 

 

Våra produkter

KROPPSBYGGNING - HÄLSA & SKÖNHET - BANTNING - SEXUELL PRESTATION -  ANDRA PRODUKTER

Home   Contact   Affiliate

 Copyright or other proprietary statement goes here.
 For problems or questions regarding this web contact netszolga@netszolga.hu